HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI GÖREVLİ TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR.

Harran Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavı 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15:30'da yapılacaktır.

Sınavlarda görev almak isteyen Akademik Personel için görev tercih formu uzaktanegitim.kayseri.edu.tr adresinde yayınlanmıştır.

Görev tercihinde bulunmak isteyen personelimiz için girişte kullanacakları kullanıcı adı ve şifreleri şu şekildedir.

Kullanıcı Adı : T.C. Kimlik Numarası

Şifre : T.C. Kimlik Numarasının ilk 6 hanesidir.

Öğretim elemanlarımızın ders vermek için kullandıkları kullanıcı adı ve şifreler ders vermek içindir. Görev tercihinde bulunmak isteyenler yukarıdaki kullanıcı adı ve şifreler ile giriş yapabilirler.

Görev almak isteyen personelimizin 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 16:00’ya kadar tercih işlemini yapması gerekmektedir. Sisteme giriş yapamayan, kullanıcı adı ve şifresi tanımlanmamış kişilerin mesai saatleri içerisinde kaysem.kayseri.edu.tr web sayfasında bulunan canlı destek kısmından yazmaları gerekmektedir. Telefonla ulaşmak isteyen personelimiz için  0352 504 38 38 numaralı telefonu aradıktan sonra 3’e basmanız yeterlidir, yine üniversite içinden de dahili 13100 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Sınav tercihleri, sınav giriş belgelerinin yayınlanması ve sınav görevlilerine ilişkin tüm duyurular uzaktanegitim.kayseri.edu.tr adresinde bulunan ALMS üzerinden yapılacaktır.

GÖREV TERCİHİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Önemle duyurulur.

HARRAN  ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKULU ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

1-         Sistem üzerinden tercihte bulunulması son gün 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 16:00

2-         Üzerine görev atanmış olan personele SMS bildirimi yapılması - açıklanacaktır

3-         Görev kabul/red işlemlerinin yapılması -açıklanacaktır

4-         İade görevlere atama yapılması açıklanacaktır.

* Açıklanacaktır ( Lütfen sayfamızı takip ediniz)

KAYSEM MÜDÜRLÜĞÜ