Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Eğitimi

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Eğitimi Online Başvuru İçin Tıklayınız

Eğitim Alma Süreci :Eğitim almak isteyen katılımcı web sitemizden başvuru gerçekleştirir. Kaydolduğunuz eğitim adınıza tanımlanır.Eğitim adınıza tanımlandıktan sonra ne zaman eğitim videolarını izlemek isterseniz web sitesinin üst kısmından Uzaktan Eğitim Portalına Üye Girişi yaparak izleyebilirsiniz.

Eğitimin Ücreti :360 TL

Eğitim Şekli : Uzaktan Eğitim Portalına Giriş Yapmak İçin Tıklayınız.

Eğitimin Amacı:Kırsal girişimcilik programı ile hızla değişen dünyada, işletmecilere girişimcilik konusunda farkındalık yaratmak, yenilikçi bakış açısı kazandırmayı, yenilikçi yaklaşımlarını iş kazanımlarına dönüştürmeyi ve yenilikçi ortamları yönetmek için gereken araç, beceri ve stratejileri öğretmeyi amaçlamaktadır.

Eğitimin İçeriği: Bu eğitimle, katılımcılara etlik piliç kümesleri, kullanılan hayvan genotipleri, Kümeslerin hazırlanması, hayvanların bakımı ve beslenmesi, rasyon hazırlama, etlik piliç hastalıkları, sağlık koruma tedbirleri ve biyogüvenlik uygulamaları konusunda teorik ve pratik bilgiler verilecektir

Eğitimin Konu Başlıkları :
1-Etlik Piliç(Broiler) Yetiştiriciliği Nedir?
2-Etlik Piliç(Broiler) Yetiştiriciliği Sisteminde Yer Alan İşletmelerde Genel İş ve Faaliyet Döngüsü-Prim Sistemi
3-Etlik Piliç(Broiler) Yetiştiriciliğine Uygun Irklar
4-Broiler Yetiştiriciliğinde Kullanılan Yapı ve Tesislerin Planlanması- Mekanizasyon
5-Broiler Yetiştiriciliğinde Gelir-Gider Unsurları ve Karlılık
6-Etlik Piliçlerin Bakımı ve Beslenmesi
7-Etlik Piliçlerin Beslenmesinde Yemler ve Katkı Maddeleri
8-Rasyon Hazırlama ve Yemleme Yöntemleri - Etlik Piliçler
9-Etlik Piliçlerin Et Verimini ve Kalitesini Etkileyen Faktörler
10-Etlik Piliç (Broiler) Yetiştiriciliğinde Biyogüvenlik Tedbirleri
11-Etlik Piliç (Broiler) Hastalıklar ve Korunma Yolları

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü :Sertifikalar e-Devlet üzerinden Sorgulanbilir

Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 03524323838 / 42340 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986

NOT : Eğitim programları çiftçi kredisine başvuru yapılması için zorunludur. KAYSEM, Ziraat Bankası tarafından sadece zorunlu eğitimleri vermekle yetkilendirilmiştir. Kredi süreçleri ile ilgili Ziraat Bankası ile iletişime geçiniz. (Sertifikanın alınması kredi başvurusunun kesin olarak onaylanacağını taahhüt etmez.)

Kadın Çiftçi Kredisinden Kimler Faydalanabilir ? -18 yaşını doldurmuş kadın olmak, -Asgari 8 yıllık ilköğretim mezunu olmak, -Kayseri Üniversitesi tarafından verilen ilgili Sertifika programına kayıt olanlar, -SGK’ya kayıtlı ücretli çalışan olmayanlar, -Kredi başvurusunu bizzat kendi adına yapacak olanlar, -Kredi vadesi boyunca tarımsal faaliyetlerin yürütüleceği yerde ikamet edecek olanlar,

Genç Çiftçi Kredisinden Kimler Faydalanabilir ?

-18/41 yaş aralığında olanlar, -Lise mezunu olanlar, Ziraat fakültesi, Veterinerlik fakültesi, tarımla ilgili yüksekokul mezunu olanlar, -Kayseri Üniversitesi tarafından verilen ilgili Sertifika programına kayıt olanlar, -SGK’ya kayıtlı ücretli çalışan olmayanlar, -Kredi başvurusunu bizzat kendi adına yapacak olanlar, -Kredi vadesi boyunca tarımsal faaliyetlerin yürütüleceği yerde ikamet edecek olanlar, -Askerlik görevini yapmış veya muaf olanlar.