Değişen Dünyada Anne Babalık Rolleri

ONLINE KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Program Başlangıç Tarihi: 7 -8 ocak 2023

Programın Ücreti : 200 TL
Programın Amacı :Dijital dünyada gelişen ve değişen anne babalık rollerine ilişkin farkındalık kazandırma ve ebeveynlerin çocuklarını yetiştirirken ihtiyaç duydukları eğitsel konularda profesyonel destek sağlamak.

Program İçeriği:

• Sağlık
  •  Beslenme
  •  İlkyardım
  •  Aile içi İletişim ve Ebeveyn tutumları
  •  Davranış yönetimi/problemi
  • Uyku düzeni
  • Hijyen davranışları kazandırma
  •  Teknoloji bağımlılığı
  •  Dijital ebeveynlik Ergenlik sorunları

Kursa Katılım Şartı :- 0-18 yaş arası en az bir çocuğa sahip olan,
                                      - Ruhsal hastalık tanısı olmayan,
                                      - Yazılı ve sözlü olarak iletişim engeli olmayan,
                                      - Kurs katılmaya gönüllü olan ebeveynler

Bilgi almak ve kayıt olmak için: 03524323838 /42340 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz .

Katılım Ücreti Hesap Numarası : Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986
NOT: Kurs ücreti yatırılırken açıklama kısmına Ad Soyad ve katılmak istenilen kursun adı yazılmalıdır.