ET PİŞİRME TEKNİKLERİ
ONLINE KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.
Workshop Tarihi : 9 Ocak 2025
Workshop Ücreti: 1.000 TL ( Bin Türk Lirası)
Workshop Programı :
Lezzet ve Lezzeti Etkileyen Unsurlar
Isı İletim ve Pişirme Teknikleri
Sıvı İçerisinde Pişirme Teknikleri
Buharda Pişirme Teknikleri
Kuru ısıda Pişirme Teknikleri
Yağda Pişirme Teknikleri
Diğer Pişirme Teknikleri
UYGULAMA
Sous Vide Pişirme Tekniği (Café de paris Soslu Antrikot)
Buharda Pişirme ve Tütsüleme (Sebzeli Levrek Sarma)
Mühürleme ve Mantolama (Kuşkonmaz eşliğinde Dana Lokum)
Kursiyerlere Verilecek Belge Türü :Sertifikalar e-Devlet üzerinden Sorgulanabilir Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 0352 432 33 96 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986
Not: Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAYSEM ) gereken durumlarda, katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, kurs tarihini erteleyebilir veya yeterli sayıda kesin kayıt olmaması halinde programı açmama kararı alabilir. Programın açılmamasına karar verilmesi durumunda, tahsil edilen katılım ücretinin iadesi yapılır.