TUR
KAYÜ Anasayfa
ÜSTÜN YETENEKLİ ADAY GÖSTERME ÖLÇEĞİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
ÜSTÜN YETENEKLİ ADAY GÖSTERME ÖLÇEĞİ EĞİTİMİ

Program Başlangıç Tarihi: 1 NİSAN 2022  (Uzaktan Eğitim - Canlı Sınıf)

Programın Ücreti:  250 TL

Programın Amacı:
 Bu sertifika programının amacı, Türkiye’de üstün yetenekliler eğitimi alanında artan eğitimci ihtiyacına yönelik olarak bu alanda çalışan veya çalışmayı düşünen eğitimcilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamaktır.

Kimler Katılabilir :Bu sertifika programına üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden,Güzel Sanatlar Fakültelerinin öğretmen yetiştiren bölümlerinden,Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Lisans programlarından ve Meslek Yüksek Okulu Çocuk gelişimi ön lisans programlarından mezun olanlar ile yukarıda ifade edilen fakültelerinden mezun olanlar ile yukarıda belirtilen fakültelerin öğrencileri; ayrıca tüm bu bölümlerle ilgili lisansüstü programların öğrencileri ve mezunları katılabilir.

Program İçeriği: Üstün yetenekli öğrencileri aday gösterme süreci konulu bir ölçek eğitimi sürecini içermektedir.

Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 03524323838 / 42340 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986