×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ
PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ

ONLINE KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU.docx İÇİN TIKLAYINIZ ( kaysem@kayseri.edu.tr adresine mail ).docx.docx

Eğitim Programı : Pazartesi,Salı,Çarşamba 10:00 -15:00 saatleri arasında (Toplam 45 Saat) Eğitim

Ücreti : 9.000 TL ( Dokuz Bin Türk Lirası)

Eğitimin Amacı :  Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

Eğitimin Programı :

Yiyecek hazırlama teknikleri

Doğrama teknikleri

Temel soslar

Soğuk başlangıçlar ve mezeler

Bıçak kullanım teknikleri

Lezzet ve Lezzeti Etkileyen Unsurlar

Isı İletim ve Pişirme Teknikleri

Sıvı İçerisinde Pişirme Teknikleri

Buharda Pişirme Teknikleri

Kuru ısıda Pişirme Teknikleri

Yağda Pişirme Teknikleri

Diğer Pişirme Teknikleri

Türk mutfağı reçete örnekleri

Dünya mutfakları reçete örnekleri

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü :Sertifikalar e-Devlet üzerinden Sorgulanabilir Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 0352 432 33 96 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986

Not: Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAYSEM ) gereken durumlarda, katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, kurs tarihini erteleyebilir veya yeterli sayıda kesin kayıt olmaması halinde programı açmama kararı alabilir. Programın açılmamasına karar verilmesi durumunda, tahsil edilen katılım ücretinin iadesi yapılır.