×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
YAZLIK SEBZELERDE KÜLTÜREL (Budama, hasat, sulama vb) İŞLEMLER
YAZLIK SEBZELERDE KÜLTÜREL (Budama, hasat, sulama vb.) İŞLEMLER


ONLINE KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Eğitim Başlangıç Tarihi : 05.09.2025

Eğitim Bitiş Tarihi : 27.09.2025

Eğitim Saati : 14:00 (20 saat Cuma ve Cumartesi)

Eğitim Yeri : Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu

Eğitim Ücreti : 3.000 TL ( Üç Bin Türk Lirası)

Eğitimin AmacıDomates, biber ve hıyar gibi yazlık sebzlerde çok fazla yetiştiricilik hatası yapılmakta bunun sonucunda harcanan emeklerin karşılığı tam alınamamakta, insanlar üretimden soğumaktadır. Burada yazlık sebzelerde, dikim, yaprak budaması, filiz budaması ve hasat nasıl yapılacak anlatılacaktır.

Eğitimin İçeriği

1- Domates yetiştiriciliği

2- Biber yetiştiriciliği

3- Hıyar yetiştiriciliği

4- Kabak yetiştiriciliği

Kurs katılım şartları : En az Lise Mezunu, bitki ve doğa sever olması

Sınav1 teorik-+1 uygulama 2 sınav eğitim sonunda

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü : Sertifikalar e-Devlet üzerinden Sorgulanabilir

Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin : 0352 432 33 96 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400727040

Not: Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAYSEM ) gereken durumlarda, katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, kurs tarihini erteleyebilir veya yeterli sayıda kesin kayıt olmaması halinde programı açmama kararı alabilir. Programın açılmamasına karar verilmesi durumunda, tahsil edilen katılım ücretinin iadesi yapılır.