TUR
KAYÜ Anasayfa
YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

ONLINE KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Program Başlangıç Tarihi: 15 Haziran 2022 (Uzaktan Eğitim - Canlı Sınıf)

Programın Ücreti: 1000 TL

Programın Süresi: 50 Saat

Programın Amacı: Yabancılara Türkçe öğretimi, akademik bir araştırma alanı olmasının yanı sıra uzmanlık gerektiren ciddi bir çalışma alanı olarak son yıllarda gittikçe önem kazanmakta olup yabancılara Türkçe öğretecek dil öğretmenlerine duyulan gereksinim de aynı oranda artmaktadır. Hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanındaki eğitim öğretim kurumlarında veya bireysel derslerinde yabancılara Türkçe öğretenlerin başka alanlardaki üniversite bölümlerinden mezun olmuş dil öğretmenleri olduğu görülmektedir. Bu alanda ülkemizde lisans programı olmadığı ve lisansüstü programları da kısıtlı sayıda olduğu için çoğunlukla kendi kendilerini eğitmek ve kıdemli meslektaşlarının deneyimlerinden yararlanmak durumundadırlar. Sunduğumuz bu Sertifika Programı böylesi bir durumdan kaynaklanan gereksinimlere karşılık verebilmek amacıyla hazırlanmıştır.

Eğitim Süreci :

Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 03524323838 / 42340 📞 veya kaysem@kayseri.edu.tr ✉️ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986

16 Mayıs 2022 Pazartesi