TUR
ZİRAAT BANKASI TARIM KREDİSİ EĞİTİM BAŞVURULARI BAŞLADI

Başvuru için :https://bidbbasvuru.kayseri.edu.tr/OnlineBasvuru/Kaysembasvuru

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
    Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir. Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir.
  • Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 60 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar kargoya alıcı (aday tarafından) ödemeli gönderilecektir.
    BAŞVURU HAKKINDA: Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
  • Ön başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden ya da 03524323838 / 42340 📞 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabından  (Katılım Ücreti Hesap Numarası: Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TR670001200124100004000049 ERCİYES VERGİ DAİRESİ VERGİ KİMLİK NO: 5400734986 gerçekleştirebilirsiniz.)
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

01 Şubat 2023 Çarşamba